Autoservice van Bunningen

Molenweg 9
6631 KJ Horssen

Team Van Bunningen
Tel.: 0487 - 541 948
E-mail: info@bunningen.nl

Volg ons op Facebook

Over ons

Autoservice van Bunningen is een allround servicebedrijf voor uw auto en is gevestigd in Horssen (Maas en Waal). Marijn van Bunningen is de eigenaar van dit familiebedrijf wat in de jaren '50 door Sjaak van Bunningen opgericht werd. Zoals de naam al doet vermoeden, richten wij ons volledig op service, onderhoud, APK en reparatie van uw auto. Momenteel werken er drie vakbekwame automonteurs bij Autoservice van Bunningen.

Marijn van Bunningen

Historie

Autobedrijf van Bunningen is in de jaren ´50 van start gegaan. Sjaak van Bunningen startte met het onderhoud van taxi's naast het Taxibedrijf van de Hurk. Dit taxibedrijf was van zijn schoonvader.

Al snel bleek dat er een groeiende vraag was naar een goede automonteur. Hierop werd er een nieuwe loods gebouwd die dienst ging doen als werkplaats. In deze jaren was de automobiel sterk in opkomst en al snel kwam de vraag of Sjaak geen nieuwe auto kon leveren. Natuurlijk kon dit en op deze manier is het DAF Dealerschap geboren. Toen DAF in 1975 overgenomen werd door Volvo is Autobedrijf van Bunningen meegegaan en werd automatisch Volvo dealer.

In de jaren ´70 werd de showroom gebouwd. Het huidige administratiekantoor deed tot die tijd dienst als verkoopruimte. Toen Volvo besloot de Volvo 66 uit productie te halen deed Honda zijn intrede. Volvo leverde op dat moment geen kleine auto´s meer en dit gat moest opgevuld worden. Tot en met de jaren 90 vertegenwoordigde het autobedrijf beide merken. Rond het jaar 2003 heeft het merk Opel zijn intrede gedaan.

Autoservice van Bunningen

Vanaf februari 2014 wordt de naam aangepast naar Autoservice van Bunningen en maakt daarmee een nieuwe start. Autoservice van Bunningen richt zich vanaf 2014 vooral op service, APK en onderhoud van auto's voor de regio Horssen, Tiel, Druten, Bergharen, Afferden, Wijchen en Nijmegen. Vanaf deze datum worden er geen nieuwe auto's meer verkocht maar heeft Autoservice van Bunningen zich helemaal gespecialiseerd in het onderhoud van auto's.