Autoservice van Bunningen

Molenweg 9
6631 KJ Horssen

Team Van Bunningen
Tel.: 0487 - 541 948
E-mail: info@bunningen.nl

Over ons

Autoservice van Bunningen is gevestigd in Horssen en Marijn en Anita zijn de huidige eigenaars. Zoal de naam al doet vermoeden, richten zij zich volledig op service en onderhoud, APK en reparatie.

Marijn en Anita

Historie

Autobedrijf van Bunningen is in de jaren ´50 van start gegaan. Sjaak van Bunningen startte naast Taxibedrijf van den Hurk, dat van zijn schoonvader was, met het starten van onderhoud aan de taxi´s.

Al snel bleek dat er een groeiende vraag was naar een goede automonteur. Hierop werd er een nieuwe loods gebouwd die dienst ging doen als werkplaats. In deze jaren was de automobiel sterk in opkomst en al snel kwam de vraag of Sjaak geen nieuwe auto kon leveren. Natuurlijk kon dit en op deze manier is het DAF Dealerschap geboren. Toen DAF in 1975 overgenomen werd door Volvo is Autobedrijf van Bunningen meegegaan en werd automatisch Volvo dealer.

In de jaren ´70 werd ook de showroom gebouwd. Het huidige administratiekantoor deed tot die tijd dienst als verkoopruimte. Toen Volvo besloot de Volvo 66 uit productie te halen deed Honda zijn intrede. Volvo leverde op dat moment geen kleine auto´s meer en dit gat moest opgevuld worden. Tot en met de jaren 90 vertegenwoordigde het autobedrijf beide merken. Rond het jaar 2003 heeft het merk Opel zijn intrede gedaan.

Vanaf februari 2014 wordt het bedrijf 'Autoservice van Bunningen' en maakt daarmee een nieuwe start.