Autoservice van Bunningen

Molenweg 9
6631 KJ Horssen

Team Van Bunningen
Tel.: 0487 - 541 948
E-mail: info@bunningen.nl

Volg ons op Facebook

Service

Reparatie, Onderhoud & APK 

Wij zijn aanspreekpartner voor APK, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw auto. Wij zien ons graag als een allround Autobedrijf waarbij wij alle merken auto's servicen. Wilt u een afspraak maken voor werkzaamheden aan uw auto, neem dan gerust contact met ons op of maak direct een afspraak!

Bekijk onze tarieven!

Werkplaats

Schade afhandeling 

Voor al uw schade afhandelingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen de reparatie en staan garant voor een goede afhandeling. U brengt de auto en haalt deze gerepareerd weer op! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Airco- & Ruitreparatie

Ook voor Airco- & Ruitreparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben alle benodigdheden voor airco reparatie zelf in huis dus kunnen het gehele systeem op werking controleren en zo nodig repareren. Met het toevoegen van een fluorescerend middel zijn zelfs lekkages door ons eenvoudig op te sporen. Met betrekking tot ruit reparatie werken wij direct via de verzekeringsmaatschappij waardoor u hier zelf geen omkijken naar heeft. Ook barstjes in de ruit kunnen door ons vakkundig opgevuld worden zodat u geen risico meer loopt op het breken van de ruit. Neem contact met ons op voor meer informatie.

(Winter)banden en Wielen

Elk najaar laait de discussie over winterbanden weer op. “Heb ik nu echt winterbanden nodig voor die paar witte weken per jaar?” Om hier correct antwoord op te kunnen geven dient er gekeken te worden naar zowel veiligheid als kosten.

Feit is dat een winterband in winterse omstandigheden de meest veilige keuze is. Dus wanneer u op wintersport gaat of veiligheid boven alles verkiest dient u winterbanden aan te schaffen, niet in de laatste plaats vanwege de regelgeving in bijvoorbeeld Duitsland, waar winterbanden verplicht zijn. Ook onder regenachtige of koude omstandigheden (onder de 7 graden) is een winterband de betere keuze. Echter, de verschillen zijn niet altijd even groot. Het financiële plaatje meegewogen kan het voor u beter zijn all-season banden aan te schaffen. Neem contact met ons op voor meer informatie en maak de juiste keuze!

Veelgestelde vragen

Bekijk ons overzicht met veelgestelde vragen over het over onderhoud en gebruik van uw auto.