Autoservice van Bunningen

Molenweg 9
6631 KJ Horssen

Team Van Bunningen
Tel.: 0487 - 541 948
E-mail: info@bunningen.nl

Privacyverklaring

We zijn blij met uw bezoek aan onze website en willen u via deze privacyverklaring mede delen hoe wij de bescherming van uw privacy gegevens waarborgen.

Wie zijn wij?

Autoservice van Bunningen BV
Molenweg 9
6631 KJ Horssen

Via info@bunningen.nl kunt u vragen stellen betreffende uw privacy gevoelige gegevens.

Bekijk ook onze cookieverklaring

Waarom gebruiken wij uw persoonlijke gegevens?

Wij gebruiken uw gegevens om een overeenkomst / opdracht uit te kunnen voeren en een daarbij horende factuur te kunnen sturen. Verder gebruiken wij uw mailadres om u van informatie en gegevens te kunnen voorzien.

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Bedrijfsnaam (indien van toepassing)
Voor- en achternaam
Adres
E-mailadres
Telefoonnummer

Wie gaan uw gegevens verwerken?

De gegevens worden ontvangen en verwerkt door Autoservice van Bunningen BV. Waar nodig zullen we verwerkingsovereenkomsten afsluiten met partijen waar uw persoonsgegevens aan worden verstrekt.

Hoe lang slaan wij uw gegevens op?

Uw gegevens worden opgeslagen zolang uw klant van ons bent en dat de wet dat vereist.

Hoe kunt u uw gegevens inzien en/of corrigeren?

Wanneer u ons een E-mail stuurt zullen wij uw gegevens kenbaar maken, op verzoek aanpassen of verwijderen.

Beveiliging van uw gegevens

We hebben maatregelen getroffen om uw gegevens zo goed mogelijk te beveiligen. Onze website maakt gebruik van een beveiligde SSL-certificaat om te zorgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Recht om een klacht in te dienen

Heeft u een klacht over de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan? Dan kunt u ons een mail sturen of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.