Autoservice van Bunningen

Molenweg 9
6631 KJ Horssen

Team Van Bunningen
Tel.: 0487 - 541 948
E-mail: info@bunningen.nl

Volg ons op Facebook

Referenties

Hieronder treft u het overzicht van de referenties.
Wilt u zelf een referentie toevoegen? Voeg uw referentie toe!


Reactie 17
Wat een fantastisch, fijn bedrijf! Ik kwam kijken voor een tweedehands Honda Jazz. Werd hartelijk ontvangen. Uiteindelijk de deal gesloten, mede op basis van het vertrouwen die het bedrijf (en zeker Marijn) uitstraalt. Aflevering ook tip-top in orde. Hoewel het ruim 100 km rijden is, houd ik de Jazz hier gewoon in onderhoud. Bedankt!
Rutger (Aalsmeer).


Reactie 16
We zijn weer terug van de vakantie Italie. Wat de HONDA JAZZ 1.4 i-VTEC STYLE MODE betreft is geweldig. Het rijdt zo lekker, je kunt wel merken dat die meer power heeft. Het is gewoon een genot om in deze auto te rijden, makkelijk in de bergen en lange afstanden is met deze auto geen enkel probleem. Marcel wij zijn er erg blij mee ,we hebben een goede keuze gemaakt. We hopen er nog veel plezier van te hebben. Nog bedankt voor het spontane telefoontje. We hebben het contact met jou prettig ervaren.
J.B. Meijer


Reactie 15
Probeer maar eens een bedrijf te vinden waar "moeders" je naar je werk brengt en weer met jouw auto ophaalt als je uitgewerkt bent. Effe pinnen en de auto kan er weer een jaar tegen. Hoe gek dat je hier nooit tegenvallende reparaties krijgt. Precies, als ze er niet zijn hoef je ze niet te verzinnen. Service en eerlijkheid met hoofdletters! Zal hier nog vele jaren komen.
Fam Theissen


Reactie 14
Geweldig wat ze voor elkaar kregen in 3 drie dagen. De auto klaar net voor de vakantie zijn net terug van vakantie en bevalt goed de volvo v 70 een goede trekauto voor onze caravan. Marijn en medewerkers heel hartelijk bedankt voor de goede en snelle service Top Top geweldig.
Fam van Tintelen uit Kapel Avezaath


Reactie 13
De SERVICE mag je met HOOFDLETTERS noemen, echt fantastisch! Plus er is geen drempel om er binnen te komen, door de goede klantvriendelijkheid van zowel Marijn als zijn medewerkers. Echt een autodealer om aan te raden.
Cor van Dijk


Reactie 12
Heel goede service; klantvriendelijkheid is zelfs meer dan uitstekend te noemen zowel van Marijn als ook van zijn personeel. Een autobedrijf om aan te raden!
Jan Vissers


Reactie 11
Gefeliciteerd met jullie 50 jarig jubileum!!
Cristel & Twan


Reactie 10
Bijna 5 jaar geleden een rode Volvo 740 estate uit 1989 bij u gekocht, zonder garantie, maar door u perfect afgeleverd. Tot op de dag van vandaag rijd ik er met heel veel plezier en al 50.000km probleemloos mee rond. Ik wens jullie een goed jubileum-jaar en op naar de 60.
Hilde van Gool-Schaling, Markelo


Reactie 9
Hallo jarige luitjes,
Proficiat met jullie bedrijf. Leuk artikel in de Gelderlander.
Wim van Ome Cees uit Lauwe


Reactie 8
Onlangs mijn bijna 17 jaar oude BMW ingeruild voor een Civic (van mijn Duitse geloof afgestapt). Ik was beslist geen makkelijke klant: kritisch en veeleisend. Maar niets was Marijn teveel gevraagd. Zelden ben ik door personeel van een autobedrijf voor mijn gevoel zo oprecht, duidelijk en zich aan afspraken houdend tegemoet getreden. Je proeft het vakmanschap dat je nog maar zelden aantreft. Chapeau voor al het personeel!
A.J. van Maanen, Arnhem


Reactie 7
Na meer als 25 jaar bij Honda Tijnagel mijn nieuwe Honda's te hebben gekocht, heb ik vorig jaar mijn nieuwe Honda CRV bij van Bunningen in Horsen gekocht en tot nu toe ben zeer tevreden over de correcte en vriendelijke behandeling als klant door de verkoper en het personeel in dienst bij van Bunningen. Het is echt een aanrader om bij deze garage een andere auto te kopen je wordt er altijd gastvrij en vriendelijk ontvangen.
M.C.W.Fransen


Reactie 6
Na meer als 25 jaar bij Honda Tijnagel mijn nieuwe Honda's te hebben gekocht, heb ik vorig jaar mijn nieuwe Honda CRV bij van Bunningen in Horsen gekocht en tot nu toe ben zeer tevreden over de correcte en vriendelijke behandeling als klant door de verkoper en het personeel in dienst bij van Bunningen. Het is echt een aanrader om bij deze garage een andere auto te kopen je wordt er altijd gastvrij en vriendelijk ontvangen.
M.C.W.Fransen


Reactie 5
Ik kom al vele jaren speciaal uit Tilburg naar Horssen, omdat je hier eerlijk en vriendelijk een aankoop kunt doen. Bedankt Marijn!
Rob Graumans


Reactie 4
Kom al vele jaren bij Van Bunningen. Je wordt daar nog als mens behandeld en je bent er altijd welkom, ook voor de kleinste dingen staan ze je goed te woord. Ik vind het een TOP bedrijf. Voor mij scoort Autobedrijf van Bunningen een dikke 10...
B. Vermeulen


Reactie 3
Prima garage en deskundig personeel. Ook bij de " afdeling verkoop" de klant is nog koning. Gefeliciteerd met uw nieuwe website. Mis ik nog up date/bijgewerkt data.
J. Nádasi


Reactie 2
Dit bedrijf is gewoon een klasse garage. Ik heb er al menig auto gekocht en ben altijd goed en netjes geholpen en dat niet alleen door Marijn maar ook door al het personeel. Ik zou zeggen ga zo door...
Jeroen


Reactie 1
In augustus 2007 heb ik een nieuwe Honda Civic type S bij Van Bunningen gekocht. De persoonlijke en klantvriendelijke benadering sprak mij aan en ik kreeg ook veel terug voor mijn oude auto een Seat. Ik heb er dan ook geen seconde spijt van...
F. Schijf